Geen Kersen in Zoelmond

Op woensdag 3 juli stond ons jaarlijks kersen uitje gepland, wederom bij de familie van Beusichem aan de Molenweg in Zoelmond. Helaas COVID-19. Maar om het binnen zitten te onderbreken – op 16 september toch naar Zoelmond – zonder de kersen – hierbij een verslagje.

EINDELIJK WEER EENS SAMEN

Woensdagmiddag 16 september is het dan zover: onze leden zijn weer eens samen aan de koffie met gebak. Het is even puzzelen om alle belangstellenden op een goede wijze te vervoeren, maar het lukt.De Kersen- en Theetuin De Betuwe van de familie van Beusichem in Zoelmond biedt gelegenheid om ’coronaproof’ te genieten van samen zijn, samen praten en samen lachen.We zijn er zo aan toe.
Ondanks dat het kersenseizoen voorbij is kunnen we er toch nog van genieten: Lia van Beusichem heeft verse kersenplaatcake voor ons gebakken.

Als klap op de vuurpijl genieten we ook nog eens van een glaasje kersen-appelsap uit de regio.
Tijdens en na dit samen zijn is er ook nog tijd om even een kijkje te nemen in de winkel, er is nog voldoende vers fruit te koop.Rond 16.00 uur nemen weer afscheid in de hoop, dat we weer snel bij elkaar kunnen komen. Maar iedereen heeft in zijn achterhoofd, dat het wel eens lang zal kunnen duren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *