Jaarvergadering (A.L.V.)

Woensdag 27 maart onze algemene ledenvergadering. De eerste na een jaar als één vereniging optredende ouderenbond. Er zal nog wel enige tijd overheen gaan alvorens definitief samengaan een feit is. Er zijn hobbels op de weg. Plaatselijk is de enige hobbel, die wij als bestuur ervaren het verschil in contributie (en afdracht). En dat is één van de punten van discussie bij deze vergadering.

Meer daarover in de stukken, die inmiddels op de site beschikbaar zijn. Pagina Bestuur – klik op stukken ALV
(ook opvraagbaar bij de secretaris).

De middag beslaat 2 delen t.w. van 1400-1500 de vergadering. Van 1500 tot 1630 een gesprek met wethouder Joost Reus over de veranderingen bij de AVRI. Er is ruim mogelijkheid tot het stellen van uw vragen.

Parochiecentrum Ridderstraat 198