Kersen eten in Zoelmond

Kersen in Zoelmond met KBO-PCOB
O= ouderen= ontmoeten

Op de laatste dag van juni -de natste dag van de week!- hebben meer dan dertig leden elkaar ontmoet bij de Kersentuin in Zoelmond. De voorzitter heette iedereen welkom en nodigde ons uit om ook van plaats te wisselen en zo meer mensen te ontmoeten- daar werd ook gebruik van gemaakt. We werden getrakteerd op koffie of thee en  een stuk kersencake waarbij ik wenste dat ik mijn lunch had overgeslagen! Daar kwam ook nog eens een bakje kersen uit eigen boomgaard bij. Maar het mooiste was dat we elkaar weer mochten ontmoeten.

Buiten onder de warmtestralers en onder het afdak was het genieten. We hebben hier een jaar op moeten wachten. Een aantal dappere leden kwam op de fiets of scooter. Met dank aan leden met een auto kon iedereen die geen eigen vervoer had, zelfs met rollator, mee naar Zoelmond. Wanneer en waar we weer mogen beginnen met onze ledenmiddagen weten we nog niet. De meeste leden zullen gevaccineerd zijn maar evengoed blijft de anderhalve meter afstand binnen gelden. Maar samen, Adrie en Ineke, zijn we bezig met een mooi programma. Nu nog hopen dat het uitgevoerd kan worden. Wij kijken er naar uit.
Ineke