Wat we doen deze zomer?

Zoals u hierboven al heeft gelezen, zullen we op woensdag 3 juli kersen eten, wederom bij de familie van Beusichem aan de Molenweg in Zoelmond.
De kosten hiervan bedragen € 8,-. U zult genieten van 2 x koffie/thee met (1x) gebak en een bakje kersen.
Aanvang 14.00 uur. U kunt uw bijdrage voldoen op onderstaande bankrekeningen. U dient zich van te voren op te geven bij Adrie Holtkamp,
Wanneer : woensdag 03 juli om 14:00 uur
Waar : Kersen- en Theetuin Molenweg
Molenweg 28 4111 KP Zoelmond
Opgeven bij : Adrie Holtkamp 0345 515 347 of fam.holtkamp@hetnet.nl.

De lunch tijdens de rondvaart over de Linge is goed bevallen, daarom gaan we dit jaar weer ‘uit eten’.

Op woensdag 14 augustus is er een lopend buffet in Partycentrum De Lantaarn, Grote Kerkstraat 13 in Culemborg.
Daar de vereniging bijdraagt in de kosten, is de ledenprijs € 17,50, die u op onderstaande bankrekeningen kunt voldoen.
Aanvang is 17.00 uur, de zaal is open om 16.30 uur.
Opgave is bij Adrie Holtkamp, 0345 515 347 of fam.holtkamp@hetnet.nl.

Op 25 september organiseren we een excursie naar de glasblazerij in Leerdam, waar we om 14.00 uur een demonstratie van het glasblazen zullen meemaken.
Daarna zullen we genieten van een kopje koffie/thee met een lekker stuk appelgebak en kunt u nog even nagenieten in de museumwinkel, waar unieke stukken te koop zijn, maar waar u ook gewoon even naar kunt kijken.
Uw bijdrage voor deze middag bedraagt € 12,75, tenzij u een Museumkaart heeft, dan betaalt u € 4,75.
Geeft u bij de opgave -bij Adrie Holtkamp, zie boven- even aan als u in bezit bent van een Museumkaart?

Bankrekening NL 67 RABO 0160 0729 05 t.n.v. KBO Culemborg
Bankrekening NL 05 RABO 0159 3811 50 t.n.v. PCOB Culemborg